Θεραπείες Σώματος

Εξελιγμένες θεραπείες που διαμορφώνονται πάνω στις δικές σας ανάγκες για αναζωογόνηση, λιποδιάλυση και ό,τι άλλο χρειαστείτε.

Ραδιοσυχνότητες (RF) Σώματος

Σύσφιξη σώματος και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας με την επαναστατική θεραπεία RF σώματος. Προτείνονται από 6 έως 12 συνεδρίες.

Διάρκεια: από 30 έως 60 λεπτά

Κόστος θεραπείας: 50 € / συνεδρία

Cavitation

Σπηλαίωση για τη μείωση του λίπους τοπικά στο σώμα.

Διάρκεια: από 30 έως 60 λεπτά

Κόστος θεραπείας: 50 €

Vacuum RF

Ενδοδερμία για βελτίωση του λεμφικού συστήματος και αύξηση του μεταβολισμού με ενσωματωμένο RF για να μην προκαλείται χαλάρωση του δέρματος.

Διάρκεια: από 15 έως 40 λεπτά

Κόστος θεραπείας: 30 €

*Οι παραπάνω θεραπείες μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, καθώς και με πρεσσοθεραπεία.

Πρεσσοθεραπεία

Η πρεσσοθεραπεία αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο για τη λεμφική αποσυμφόρηση, σχεδιασμένη για τη βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος προκειμένου να επιταχύνει τη διαδικασία αποτοξίνωσης. Χρησιμοποιείται σε ολόκληρα τα πόδια, την κοιλιά και τα χέρια για τη γενικότερη ευεξία του σώματος.

Διάρκεια: 30 λεπτά

Κόστος θεραπείας: 15 €

Βαθύς Καθαρισμός Πλάτης

Η θεραπεία καθαρισμού για την περιοχή της πλάτης είναι ιδανική για όσους αντιμετωπίζουν λιπαρότητα και μαύρα στίγματα, προσφέροντας φροντίδα σε μια περιοχή που μπορεί να παραμελείται. Με τον καθαρισμό, απομακρύνεται το σμήγμα και τα εμποδίζουμε από την ανάπτυξη βακτηριδίων. Το αποτέλεσμα είναι μια επιδερμίδα καθαρή σε βάθος, βελτιωμένη και ανανεωμένη με υγιή και φρέσκια όψη.

Διάρκεια: 90 λεπτά

Κόστος θεραπείας: 50 €

woman doing pose
woman doing pose
Χρησιμοποιούμε τα προϊόντα των εταιριών