Θεραπείες Προσώπου

Με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνικών και των πιο αποτελεσματικών προϊόντων, προσαρμόζουμε τις θεραπείες μας στις ατομικές σας ανάγκες, από αναζωογονητικά προσωπικά μασάζ μέχρι εξειδικευμένες θεραπείες για την αντιμετώπιση των σημαδιών του χρόνου, με σκοπό να αναδείξουν τη φυσική σας ομορφιά.

Με τη βαθιά γνώση των κανόνων ομορφιάς και την αίσθηση της τέχνης, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία που θα ανανεώσει το πρόσωπό σας και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας.

Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου

Γίνεται με σκοπό την αφαίρεση του σμήγματος, των νεκρών κυττάρων και την αντιμετώπιση ορισμένων προβλημάτων, όπως είναι η ακμή. Η διαδικασία έχει τα εξής στάδια:

 • Ατμός

 • Διάνοιξη / εξαγωγή σμήγματος

 • Απολύμανση

 • Απολέπιση

 • Μάσκα & κρέμα

Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά

Κόστος θεραπείας: από 50 €

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση αποτελεί το κλειδί για μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα. Προσφέροντας εντατική θρέψη και ισορροπία υγρασίας, η επιδερμίδα αναζωογονείται και ακτινοβολεί υγεία. Ιδανικά συνδυάζεται με οξέα ή κάποιο είδος δερμοαπόξεσης.

Διάρκεια: 45 λεπτά

Κόστος θεραπείας: 30 €

floating woman on body of water
floating woman on body of water
Θεραπεία Οξέων

Ήπια και αναζωογονητική θεραπεία για άμεσο αποτέλεσμα. Το δέρμα γίνεται λαμπερό και ενυδατωμένο. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Προτείνεται και για ιδιαίτερες περιστάσεις πχ γάμος, βάφτιση, party κτλ. Ιδανικά συνδυάζεται με ενυδάτωση.

Διάρκεια: 45 - 60 λεπτά

Κόστος θεραπείας: από 20 €

Dr. Schrammek GREEN PEEL®

Το GREEN PEEL® Herbal Peeling είναι μία βραβευμένη, ιατρικά ανεπτυγμένη, απόλυτα φυτική θεραπεία εδώ και 60 χρόνια και θεραπεύει τα ακόλουθα δερματικά προβλήματα:

Φυτικό Peeling
 • FRESH-UP

Κάντε το δέρμα σας να λάμψει!

Ήπια αγωγή για ένα άμεσα λαμπερό και σφριγηλό δέρμα χωρίς καμία απολέπιση! Εξαιρετική αντιγηραντική και ρυθμιστική μέθοδος, τόσο προληπτικά, όσο και θεραπευτικά. Μπορεί να επαναληφθεί κάθε 7 με 10 ημέρες.

Διάρκεια θεραπείας: από 45 έως 60 λεπτά

Κόστος θεραπείας: 50 €

 • Σμηγματορροϊκά δέρματα, ακνεϊκά δέρματα με διεσταλμένους πόρους

 • Ακάθαρτα δέρματα, κυστική ακμή, σημάδια ακμής

 • Ουλές (που προκαλούνται από ακμή, ατυχήματα, εγκαύματα κλπ)

 • Δέρματα με πρόωρη γήρανση, χαλάρωση, ρυτίδες

 • Ώριμα ή φωτογηρασμένα δέρματα

 • Υπερμελαγχρώσεις διαφόρων αιτιολογιών (ορμονικής προέλευσης, φαρμάκων, έκθεσης στον ήλιο κ.α.)

 • Χαλάρωση δέρματος στο σώμα (περιοχή κοιλιάς, μηρών, χεριών, γλουτών κ.α.)

 • Ραβδώσεις (μετεφηβικές, μετά από εγκυμοσύνη, αυξομείωση βάρους)

*Ιδανικά προτείνεται καθαρισμός προσώπου πριν από οποιαδήποτε θεραπεία GREEN PEEL® για βέλτιστα αποτελέσματα.

 • ENERGY

Ενεργοποιήστε το δέρμα σας!

Αγωγή μέτριας απολέπισης για τη θεραπεία και την απομάκρυνση των επίκτητων βλαβών του δέρματος. Προσφέρει ενέργεια, δύναμη και σφριγηλότητα στο δέρμα. Εξαιρετική για περιπτώσεις ακμής και υπερμελάγχρωσης. Μπορεί να επαναληφθεί κάθε 15 έως 20 ημέρες.

Διάρκεια θεραπείας: από 45 έως 60 λεπτά

Κόστος θεραπείας: 70 €

 • CLASSIC

Αγωγή βαθιάς απολέπισης και ανάπλασης για την ταχύτερη θεραπεία όλων των προβλημάτων!

Μπορεί να αντιμετωπίσει βαθειά και χρόνια προβλήματα.Δημιουργεί πραγματικά ένα νέο δέρμα σε 5 ημέρες.

Μπορεί να επαναληφθεί κάθε 25-30 ημέρες.

Διάρκεια θεραπείας: 1 ώρα

Κόστος θεραπείας: 180 €

Ραδιοσυχνότητες Προσώπου (RF)

Η θεραπεία RF είναι μια μη επεμβατική θεραπεία, πλήρως αποτελεσματική. Βοηθάει στην εξάλειψη των λεπτών γραμμών έκφρασης, τη μείωση των πιο βαθιών ρυτίδων, στη σφριγηλότητα του δέρματος και τη σμίκρυνση των διεσταλμένων πόρων. Μέσω της θερμότητας, ενεργοποιείται η ελαστίνη και το κολλαγόνο με φυσικό τρόπο. Προτείνονται 4 με 6 θεραπείες αν;a εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Διάρκεια: 45 - 60 λεπτά

Κόστος θεραπείας: από 50 €

Μη ενέσιμη μεσοθεραπεία (Dermapen)

Η θεραπεία με Dermapen στηρίζεται στη αρχή του μικροτραυματισμού, με σκοπό την αναγέννηση της επιδερμίδας και τη μείωση των ρυτίδων, των ουλών και των ραγάδων. Με τη χρήση ουσιών όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμινών και άλλων συστατικών ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Διάρκεια: 1 ώρα

Κόστος θεραπείας: 50 €

PRP Enhanced

Dermapen συνδυαστικά με PRP

Είναι ακριβώς η ίδια διαδικασία με το Dermapen με τη διαφορά ότι εδώ χρησιμοποιείται το ίδιο το πλάσμα του θεραπευόμενου αντί για υαλουρονικό ή βιταμίνες. Στο χώρο μας έρχεται νοσηλευτής για την αιμοληψία και κατόπιν αυτής, το αίμα φυγοκεντρίζεται και συνεχίζεται η διαδικασία εφαρμογής (μη ενέσιμα).

Διάρκεια: από 60 έως 90 λεπτά

Κόστος θεραπείας: 100 €

Δερμοαπόξεση με Διαμάντι

Ιδανική θεραπεία με την οποία απολεπίζεται ήπια το δέρμα. Με τη χρήση κεφαλής από διαμάντι και του συνεχόμενου καθαρισμού, αναρροφάται η επιδερμίδα, με αποτέλεσμα ένα λείο, φωτεινό και καθαρό δέρμα. Συνδυάζεται ιδανικά με βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση. Εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος.

Διάρκεια: 45 - 60 λεπτά

Κόστος θεραπείας: από 50 €

Δερμοαπόξεση με Κρυστάλλους

Μια αναγνωρισμένη θεραπεία στο χώρο της ομορφιάς. Επιδιώκουμε την αφαίρεση των επιφανειακών στοιβάδων της επιδερμίδας, καθώς και το επιφανειακό σμήγμα. Οι κρύσταλλοι είναι από άργιλο και κατά την εφαρμογή εισχωρούν στο δέρμα και καθαρίζουν σε βάθος. Έτσι, επιτυγχάνεται η μείωση της λιπαρότητας, αναδεικνύοντας ένα δέρμα φωτεινό και καθαρό. Συνδυάζεται ιδανικά με βαθύ καθαρισμό και ενυδάτωση. Εφαρμόζεται σε δέρματα λιπαρά και μικτά.

Διάρκεια: 45 - 60 λεπτά

Κόστος θεραπείας: από 50 €

Υδροδερμοαπόξεση

Μία διαφορετική τεχνική δερμοαπόξεσης η οποία συνδυάζει την αφαίρεση επιφανειακού σμήγματος, νεκρών κυττάρων και την ενυδάτωση. Επιλέγουμε το κατάλληλο υγρό που θα χρησιμοποιήσουμε, ανάλογα με τον τύπο δέρματος. Τα υγρά που χρησιμοποιούνται είναι τα παρακάτω:

 • Υαλουρoνικό για ενυδάτωση

 • Σαλικυλικό για λιπαρότητα / ακμή

 • Vitamin C για λάμψη και αντιγήρανση

Διάρκεια: 45 - 60 λεπτά

Κόστος θεραπείας: από 50 €

Θεραπεία Ματιών

Καλλυντική θεραπεία που τη συνδυάζουμε συμπληρωματικά με τη θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων. Εξομαλύνονται λεπτές ρυτίδες έκφρασης, αλλά και βαθύτερες. Τα μάτια φαίνονται πιο ξεκούραστα και φωτεινά.

Διάρκεια: 45 λεπτά

Κόστος θεραπείας: 35 € (απαραίτητη θεραπεία RF)

Οξέα Ματιών

Στοχευμένη θεραπεία ενάντια στους μαύρους κύκλους, τις "σακούλες" και τις ρυτίδες. Οξέα που μπορούν να εφαρμοστούν σε ολόκληρο το κινητό βλέφαρο και την κόγχη του ματιού, για ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Απαιτούνται 5 εφαρμογές ανά 15 ημέρες. Συνδυάζεται με Dermapen σε κάθε μεσοδιάστημα, για καλύτερα αποτελέσματα.

Διάρκεια: 1 ώρα

Κόστος θεραπείας: 50 € / συνεδρία

Χρησιμοποιούμε τα προϊόντα των εταιριών